Ešte máte nejaké zásoby medvedieho cesnaku? Hľadáte inšpiráciu, čo z neho? Tak potom vám poradím ďalšiu medvediu dobrotu – je ňou medvedí dresing … ja dresingy jednoducho milujem, robím si ich aj niekoľkokrát za týždeň, takže ani ten medvedí nesmel chýbať … podľa mňa dresingy hodia takmer ku všetkému – ku grilovanému mäsku, zelenine, rybám, domácim hranolkám, pečeným zemiakom a mojim najnovším favoritom je také trošku párty jedlo – domáce zemiakové čipsy namáčané v medveďom dresingu … inšpirovali ma mexické tortily a ich guacamolové a paradajkové salsy a tak som si povedala, že ich pripravím na slovenský spôsob z našich tradičných surovín – zemiakov a medvedieho cesnaku 🙂 … no a zámer sa vydaril … len tak sa po nich zaprášilo – kombinácia je to perfektná a keďže sú bez oleja, tak aj nekalorické 🙂
A prečo zemiakové čipsy s limetkou a chili? Lebo aj keď čipsy z obchodu moc nemusím, tak tým s limetkovou a chili neviem odolať … a tak bolo jasné, že ich musím skúsiť pripraviť aj v domácich podmienkach 🙂
INGREDIENCIE:
Dresing:
Domáce čipsy s limetkou a chili – bez oleja
POSTUP: