Niečo viac o mne

Čo o sebe povedať? Som úplne normálna baba, ktorá miluje spánok, beh, čokoládu, jumping, zázvor, dlhé večery s kamarátmi, ríbezľové víno, svoju malú neterku, food-časopisy, cestovanie a najmä trávi hodiny na blogoch iných foodblogeriek a obdivuje úžasné recepty a krásne fotografie, lebo to spája všetko čo ma nesmierne fascinuje – chutné jedlo, krásne naservírované a neskutočnú atmosféru, ktorá ma doslova vtiahne do predstavy, že to jedlo je pripravené práve pre mňa. A tak som si povedala, že prečo obdivovať len druhých a nevytvoriť si svoj vlastný svet plný chrumkavých receptov – môj Crispy world – veď je to niečo, čo spája všetky moje veľké vášne – písanie, fotenie, spájanie chutí a hlavne samotnú prípravu – varenie a pečenie. A tak vznikol tento blog, je to zbierka mojich obľúbených receptov, kombinácií chutí, rád, tipov, trikov a plus tajná ingrediencia – „kúsok mňa“ 

Všetky recepty pripravujem s láskou a dôrazom na čerstvé a zdravé suroviny. Nepodlieham veľmi trendom a s obľubou používam aj bielu múku, či biely cukor, však aj naše babičky tak varili. Ako sa predsa vraví „všetkého s mierou neuškodí“ a tým sa riadim, takže v receptíkoch nájdete aj nejaké zdravé tuky ako slaninka a tradičné slovenské maslo. Rada sa inšpirujem zahraničnými špecialitami, ktoré si pretváram podľa vlastnej chuti, tak trochu na slovenský spôsob a samozrejme väčšina z nich sú improvizácie, ktoré vznikli len skúšaním a pridávaním ingrediencií podľa chuti...

Varenie je pre mňa relaxom, aj zábavou zároveň. Zábava nielen pre mňa, ale aj pre ostatných, lebo pri varení mám „DAR“ zababrať všetko naokolo a najmä seba. Ja to prezentujem ako VÁŠEŇ, ostatní tomu skôr hovoria bordel v kuchyni. Ale ja si myslím, že tak to je so všetkým, čo milujeme. Ak niečo robíte s vášňou, tak vás to úplne pohltí a nevnímate svet okolo a to pre mňa jedlo a jeho príprava znamená. Verím, že vás budem baviť a moje jedlo vám bude chutiť. Zakončím to mojím obľúbeným citátom: „MILUJ ČO ROBÍŠ, ROB, ČO MILUJEŠ.“